Facebook Pixel
Loader
100%

Дядо Коледа зарадва с подаръци децата на ФАНТАСТИКО

Внимание! Внимание! В последния момент Дядо Коледа преначерта маршрута на световната си обиколка и се насочи директно към SkyCity Mall в София, където щедро отвори чувала с подаръци. Промяната в плана му се наложи, за да зарадва специално децата на ФАНТАСТИКО. Този декември добрият старец подрани с изненадите и дари всяко дете, дошло в съботния ден на коледното парти в търговския център на ул. „Коста Лулчев“ №52 в София. Най-смелите зарадваха Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата с песни и стихотворения, а за благодарност получиха подаръци с кауза – красиви гномове от „Каритас“, както и джинджифилови коледни сладки, изработени от майсторите пекари от пекарните „Хляб за живот“. Коледни изненади получиха 70 деца, чиито родители са част от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП.

Неуморните джуджета забавляваха малките гости на SkyCity Mall с танци и щури игри, а художници се погрижиха децата да изглеждат още по-празнично като изрисуваха лицата им с коледни мотиви. Всички се включиха и в празничната работилница на Дядо Коледа, където сами изработиха коледни картички. По-големите участваха в коледно боулинг състезание на пистите на MegaXtreme Bowling в търговския център.

Предколедният маратон продължи до късния следобед, а на финала големи и малки си тръгнаха с незабравими спомени и много усмивки, запечатени в красиви снимки.

 

Още новини