Facebook Pixel
Loader
100%

„Екип Бъдеще“ – възможност за кариерен старт

За поредна година стажантската програма „Екип Бъдеще“ се оказа възможност за нова работа. Трима от стажантите в програмата ще продължат кариерното си развитие във ФАНТАСТИКО ГРУП и след края на програмата. Тази година тя включваше практически обучения в сферата на маркетинга и рекламата, финансите, контролинга, логистиката, информационните технологии и човешките ресурси.

„Благодарим ви, че ни се доверихте и избрахте ФАНТАСИТКО ГРУП за своя стаж. Вярвам, че сте научили много нови неща и сте се убедили още веднъж, че ученето никога не може и не трябва да спира. За нас гледната точка на младите хора е изключително важна, вашата работа през лятото ни даде нови идеи, за което ви благодарим“, заяви при връчването на сертификатите за завръшване на програмата Диана Йорданова, мениджър „Корпоративни комуникации“.

Стажантите от „Екип Бъдеще“ бяха приветствани от своите ментори, които им пожелаха успех в навечерието на новата учебна година.

„Много се радвам, че преминах през този стаж, въпреки че в началото се чувствах леко несигурна. Рядко младите хора оценяват възможностите си, особено ако не са се срещали с практическата част на специалността си. Благодарение на програмата и най-вече на моя ментор, успях да натрупам начален опит, с който да се върна в университета с повече самочувствие и увереност“, споделя Ивайла Иванова, стажант в дирекция „Маркетинг и реклама“ и възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“.

За Клавдия Нягулова стажът се оказва възможност за кариерна промяна. След опит в общинска администрация тя решава да се включи в програмата „Екип Бъдеще“: „Започнах този стаж, поради интереса ми да се преквалифицирам в сферата на човешките ресурси, тъй като това съм изучавала в бакалавърската ми степен, но нямах професионален опит“, споделя Клавдия, която притежава и магистърска степен по публична администрация. Само за месец стаж, Клавдия успява да покаже колко е мотивирана за нови умения и че е човек, на когото екипът може да разчита. „Аз съм човек, който обича да се развива и обогатява. Бях достигнала лимита си от умения и професионален растеж в предходната ми работа и това беше една от основните причини да проява интерес към промяна и преквалификация. Сферата на „Човешките ресурси“ винаги ми е била интересна и реших да предприема крачка към промяна. Смятам, че въпреки липсата на професионален опит в сферата, с бърз темп навлязох в работния процес и това беше една от основните причини стажът ми да приключи месец по-рано и да бъда назначена на редовна позиция в дирекцията“, разказва Клавдия.

Кариерния си път в компанията ще продължат Йоана Манева и Веселин Стоянов, които бяха на стаж съответно в дирекция „Човешки ресурси“ и в логистичната база на веригата.

„Бих препоръчала ФАНТАСТИКО ГРУП като място за стаж и кариерен старт. Има възможност за бъдещо развитие, в екипа има специалисти в различни сфери, а начинът на работа е иновативен. Харесва ми стремежът към надграждане и въвеждане на новости“, казва Клавдия Нягулова, която успя да осъществи кариерния рестарт, към който се стремеше в началото на програмата.

Още новини