Facebook Pixel
Loader
100%

Екипът ни се включи в бягане в подкрепа на деца със синдром на Даун

ФАНТАСТИКО ГРУП беше част в поредно спортно събитие с кауза. 19 колеги бяха част от първото студентско бягане UNIRUN в подкрепа на фондация "Живот със синдрома на Даун".

Двама от представителите на нашия екип приеха предизвикателството да преминат по-дългото 12-километрово трасе. Това са Димитър Иванов, зам.-директор „Поддръжка и експлоатация“ и Ивалин Петров, касиер от Ф22. Останалите участници тичаха 6 километра по време на събитието, чиято цел беше да се съберат средства за терапии на слънчевите деца.

„Изключително много се радвам, че ФАНТАСТИКО ГРУП взема участие във все повече инициативи – благотворителни и в подкрепа на нуждаещи се, като с това прави и нас съпричастни и част от добра кауза, а когато това е съчетано със спорт, преживяването ме зарежда с енергия и положителни емоции“, коментира след финала на събитието продуктовият мениджър Румяна Рихтер. Самата тя спортува редовно, но основния й мотив да се включи в UNIRUN е била каузата.

„Тимът ни беше много усмихнат, енергичен и със сигурност се откроявахме“, добавя и Деница Димитрова, продуктов мениджър и още един от фантастичните участници в събитието. „За мен водещ мотив да се включа беше със сигурност каузата. Въпреки че се старая да поддържам прилична обща физическа форма, аз не съм бегач и възможностите ми за такова разстояние са скромни, но хубавото е, че това нямаше значение в случая. Важни са децата!“, споделя още Деница.

Още новини