Facebook Pixel
Loader
100%

Eмблематичният първи магазин ФАНТАСТИКО отвори врати напълно обновен

Емблематичният първи магазин ФАНТАСТИКО, който се намира на столичната улица „Оборище“ № 72, отвори врати тази сутрин напълно обновен. Реконструкцията на търговския обект, от който започва историята на търговската верига, продължи по-малко от два месеца.

„Мечтата ФАНТАСТИКО на моите родители започва от тук през 1991г. С този магазин, разположен върху едва около 140 кв. м, те поставят началото на компанията. Оттогава сме изминали много дълъг път с нашите колеги. Днес изграждаме мащабни проекти, големи супермаркети с красив дизайн, нови технологии и огромно разнообразие от стоки, но този малък магазин винаги е бил специален за нас. Надявам се, че новият му облик ще се хареса от клиентите, голяма част от които са дългогодишни, с колегите тук се познават лично“, заяви Владимир Николов, оперативен президент на ФАНТАСТИКО ГРУП.   

За миналата година търговският обект е посрещнал над 300 000 пъти своите клиенти. След реновирането кварталният супермаркет е с изцяло нов интериорен дизайн, дело на архитектурно студио „Композишън“. Търговският обект е с още по-функционално тематично зониране на отделните сектори, разполага с две каси и електронни етикети. Магазинът ще предложи над 3000 артикула, като е разширен асортиментът на млечни и месни продукти.

Екипът на търговския обект е от 13 професионалисти, част от които са във ФАНТАСТИКО ГРУП от над 10 години. „Магазинът е по-специален, защото от него започва всичко. Бил е само с едно щандче, като старите квартални бакалии и са работили само двама души. Сега е любим магазин на хората на ул. „Оборище“, споделя управителят на търговския обект Даниела Борисова.

Днес, 33 години след отварянето на първия магазин, ФАНТАСТИКО ГРУП притежава 45 модерни търговски обекта в София, Банкя, Перник, Елин Пелин, Ботевград и Кюстендил. Компанията разполага със собствена логистична база, а до края на годината планира откриването на два нови обект в столичните квартали „Орландовци“ и „Левски Г“. В портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП са още: търговски център SkyCity Mall, боулинг зали MegaXtreme Bowling, ресторанти MyChoice и многофункционалната зала за събития JoyStation.

Още новини