Фантастичен бал за завършващите ученици в екипа ни — Фантастико
Loader
100%

Фантастичен бал за завършващите ученици в екипа ни

С незабравим бал, организиран от ФАНТАСТИКО ГРУП, абитуриентите в екипа ни отпразнуваха завършването на училище. Те бяха посрещнати в  ресторант MyChoice  с празнична програма, изискано меню и специална цветна украса. За доброто им настроение се погрижиха любимците на младежите от латино-регетон дуета – Торино и Пашата, както и DJ, който ги зарадва с български и световни музикални хитове.

На партито присъстваха над 60 гости, сред които ученици от програмата „Фантастично лято“, както и техни близки и приятели, с които се забавляваха и споделиха празника заедно. „Емоциите от бала бяха много хубави. Реших да продължа да работя във ФАНТАСТИКО, защото условията, атмосферата и колегите са страхотни. Ще запомня бала с всички приятели от „Фантастично лято“, с които танцувахме и се забавлявахме заедно, както и с участието на Торино и Пашата“, сподели емоции от празника Виктор Георгиев, служител в супермаркета от веригата в кв. „Стрелбище“.

Абитуриентите на ФАНТАСТИКО бяха приветствани от Даниел Деянов, директор „Продажби“ и Златан Петров от дирекция „Екип, обучение и развитие“. „Щастлив съм, че станахте част от нашето фантастично семейство и вярвам, че ще продължите да бъдете част от него - както вие, така и част от бъдещите ви колеги в университета“. С тези думи Даниел Деянов поздрави завършващите ученици, работещи в супермаркети „Фантастико“.

Сред завършващите ученици бяха посланиците на ФАНТАСТИКО – Богдан Русаков и Рая Великова. Двамата демонстрираха танцувални умения на дансинга. Богдан се включи в програмата като изпя някои от любимите си песни, в компанията на свой приятел, който свири на китара. Талантът им беше забелязан и от гост-изпълнителите. Те пяха, свириха и се забавляваха заедно.

В момента 140 ученици работят в компанията по програмата „Фантастично лято“, насочена към младежи над 16-годишна възраст. Чрез нея ФАНТАСТИКО ГРУП  предоставя възможност за една вълнуваща ваканция за всички ученици, които искат да натрупат ценен опит в динамичната сфера на търговията с бързооборотни стоки. По време на програмата те се запознават с основните професионални правила в сектора, изграждат първите си професионални умения, за първи път печелят пари със собствен труд, а гъвкавото работно време (на 4 или 6 часов работен ден) им позволява да не пропускат летните емоции. Едновременно с това те създават нови приятелства и незабравими мигове през лятото.

След броени дни започва и новото издание на програмата „Фантастично лято“. Тийнейджърите ще бъдат посрещнати в супермаркетите от ментори, ще участват в процеса на подредба и излагане на различни стоки и ще натрупат професионален опит. Програмата ще даде възможност на младежите да работят на трудов договор, да получават мотивиращо възнаграждение, ваучери за храна, карта за спорт на преференциална цена, както и всички останали придобивки от социалния пакет, който компанията предлага за всеки в екипа. „Нямаме търпение да посрещнем следващите млади колеги в екипа ни. При нас ще открият подкрепяща среда, както и ценни уроци при първите си кариерни стъпки“, каза Златан Петров.

За да бъде лятото още по-незабравимо за учениците, те ще имат възможност да участват в специална томбола с атрактивни награди – 5 смартфона iPhone 14 и 5 смарт часовника Apple Watch Series 9. В томболата ще участва всеки тийнейджър, работил в компанията минимум 2 месеца без прекъсване в периода от 26 април до 15 септември тази година.

ФАНТАСТИКО ГРУП продължава да подкрепя и студентите, които работят в компанията. И тази година инициативата „Фантастичен семестър“ ще даде възможност за гъвкаво работно време и финансова подкрепа от 600 лв. на семестър за всеки, който съчетава обучението в университет с работа във веригата.

Още новини