Фантастични участници в приключението Legion Run 2024 — Фантастико
Loader
100%

Фантастични участници в приключението Legion Run 2024

48 души от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП изживяха приключението Legion Run, показвайки отборен дух и предизвиквайки собствените си сили и възможности. Този уикенд за пореден път те доказаха, че няма трудност, която може да ги спре, и с много хъс и общи усилия преодоляха 5-километровото трасе край Перник, изпълнено с препятствия от кал, ледени води, високи стени, бодлива тел и какво ли още не…

„Най-голямото предизвикателство за мен е да се изправя срещу себе си и срещу собствените си страхове“, споделя Венцислав Тасев (главен мърчандайзер в Търговска дирекция), който се включва в предизвикателството за втора година. „Изживяването не може да се опише с думи, така че ще го обобщя и ще кажа, че беше страхотно!“, допълва Гергана Иванова, мърчандайзер на сектор „Кафетерия“ в супермаркет „Фантастико“ в кв. „Хаджи Димитър“. „Най–голямото предизвикателство за мен беше да покажа на себе си, че волята и желанието могат да бъдат ключови за по-ефективно и леко преминаване през различните препятствия“, прави равносметка Дарина Божева от дирекция „Екип, обучение и развитие“.  

За трета година екипът ни е част от предизвикателството, в което отборният дух е ключов фактор за успеха. Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото и изисква работа в екип. По време на надпреварата колегите надскочиха себе си, заедно създадоха епични моменти и се забавляваха от сърце, сблъсквайки се с десетки екстремни преживявания и високи дози адреналин. Но най-вече показаха, че са силен и сплотен екип, помагайки си във всяко едно изпитание. Дори и в най-трудните моменти всеки в отбора изчакваше да се присъедини и последният участник, преодолял препятствията и едва тогава продължаваше напред – към следващото предизвикателство.

„Включих се, защото ми харесва идеята на състезанието - да преодоляваме препятствията заедно като отбор. Удовлетворението, след като сме преминали трасето всички, невредими, щастливи и горди, е неописуемо. След това са много приятни срещите с всички колеги, с които си разказваме истории от състезанието“, споделя Венцислав Тасев. „Това изпитание ми донесе страхотни емоции. Хареса ми, че всички бяхме задружни, сплотени и в помощ на другия“, обобщава Дарина Божева, която за първи път се впуска в предизвикателството Legion Run.

За десета поредна година приключенският дух приюти на едно място любителите на силни усещания от цялата страна. Този път събитието събра над 5000 участници от цялата страна. Надпреварата се провежда в повече от 10 държави като Кипър, Италия, Гърция. Основната цел на мащабното събитие е да предизвика участниците не само физически, а да ги обедини като общност и да ги вдъхнови да водят по-здравословен начин на живот. А екипът на ФАНТАСТИКО ГРУП за пореден път доказа, че за отборния дух няма непреодолими препятствия.

Още новини