ФАНТАСТИКО ГРУП с две отличия от Employer Branding Awards 2024 — Фантастико
Loader
100%

ФАНТАСТИКО ГРУП с две отличия от Employer Branding Awards 2024

ФАНТАСТИКО ГРУП получи две отличия на годишните награди Employer Branding Awards 2024. Инициативата на b2b Media има за цел да отличи постиженията на личностите и компаниите в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

В седмото издание на конкурса ФАНТАСТИКО ГРУП спечели първо място в категория „Многообразие и приобщаване“. Отличието е за цялостния принос на компанията в създаването и развитието на проекти, насочени към многообразието, културата на толерантност и приемане на различията. „Горди сме, че в екипа имаме колеги от различни държави, от различни възрасти, с различни религии, ценности, идеи и интереси. Всеки от тях със своята уникалност създава среда на креативност и успех“, каза Клавдия Нягулова от дирекция „Човешки ресурси“ при приемане на наградата.

Компанията е зае трета позиция сред призьорите в категория „HR стратегия на годината“. Наградата се връчва за цялостната стратегия на ФАНТАСТИКО ГРУП в областта на човешките ресурси, включваща всеобхватната грижа за всеки член на екипа и неговото семейство, осигуряване на разнообразни възможности за кариерно развитие, както и признание на индивидуалния принос. „Зад всяка успешна HR стратегия стоят усилията на много хора. Така че аз приемам тази награда като оценка за работата на всички колеги от екипа на дирекция „Човешки ресурси“. Предизвикателствата в нашата работа са безкрайно много и затова не спираме да надграждаме усилията си за грижа и развитие на екипа. Да работиш със и за хора, да си част от кариерното им развитие, а понякога и от личните им моменти, прави професията ни много специална“, каза по време на церемонията Златан Петров, експерт „Подбор на персонала, квалификация и обучение“ в компанията.

В компанията в момента работят над 3000 професионалисти с различен профил, умения и интереси. ФАНТАСТИКО ГРУП инвестира значителен ресурс и усилия, за да гарантира сигурна и спокойна работна среда и възможности за кариерно развитие за екипа си.

Още новини