Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО е Компания на годината в категория "Търговия" на Forbes Business Awards 2021

За втора поредна година ФАНТАСТИКО е сред победителите в един от най-престижните конкурси, отличаващи успехите в бизнеса - Forbes Business Awards 2021. Компанията спечели първо място в категория „Търговия“. ФАНТАСТИКО е и финалист в категория „Корпоративна социална отговорност“. Конкурсът на Forbes привлече 153 номинации, които бяха оценени от независимо жури.

„Благодаря на журито, че за втора поредна година оценява толкова високо, това което правим. Тази година ФАНТАСТИКО навършва 30 години. Години на смели решения и упорита работа, благодарение на които днес сме тук сред най-добрите компании в България“, заяви Светослав Гаврилов – изпълнителен директор на ФАНТАСТИКО. Той допълни, че наградата е признание за труда на целия екип от над 3000 души: „Респект към труда на всички колеги, които положиха изключителни усилия и за пореден път заедно доказахме, че уникалният бизнес модел на ФАНТАСТИКО е жизнен и гарантира устойчиво развитие. За мен е чест да работя с човека, създал този модел - г-н Валери Николов и с човека, с когото развиват и модернизират този модел - г-н Владимир Николов. Със своя работохолизъм и упоритост те увличат целия екип зад каузата ФАНТАСТИКО“. 

Това е втора голяма награда за ФАНТАСТИКО от Forbes Business Awards. Миналата година компанията отново грабна статуетката в категория „Търговия“.

Тази година конкурсът Forbes Business Awards навърши десет години и се провесе с рекордно много участници. Чрез конкурса се отличават шампионите в свободното предприемачество. Компаниите – победители получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и младите предприемачи.

Още новини