Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО открива модерен и многофункционален супермаркет в гр. Банкя

            Търговска верига „Фантастико“ открива нов супермаркет в град Банкя. Инвестицията за този модерен и многофункционален търговски обект е за около 20 млн. лв. Той е разположен върху 7000 квадратни метра разгъната застроена площ. Супермаркетът е изграден на четири нива: паркинг;  търговска зала; складове; офиси и зона за почивка.

           Всяка зона в търговската зала е подчертана с характерен и вече силно разпознаваем интериорен дизайн, а клиентите ще открият над 25 000 вида стоки. Специалният Meat Corner предлага богат асортимент от прясно месо и месни продукти. Както във всички свои супермаркети, „Фантастико“ и тук ще заложи на голямо разнообразие от български продукти, включително свежи плодове и зеленчуци, мляко и млечни произведения, риба. Запазена марка си остават богатият био щанд и кулинарният щанд с топла храна за вкъщи. Пекарната в търговския обект ще осигурява топъл хляб и закуски, изпечени на място. Супермаркетът разполага с вътрешна и външна зона за бързо хранене. Кафетерията предлага торти, сандвичи, фрешове и широка гама от други храни и напитки.

          Едно от големите предимства на търговския обект е паркингът със 129 места, включително паркоместа за електромобили с електрически зарядни станции, паркоместа за майки с деца и за хора със специални потребности. За велосипедистите са поставени стойки за велосипеди. Предстои изграждането  на автомивка.

         Супермаркетът е изграден само за 8 месеца, а в строителството на този сложен обект са участвали редица утвърдени български компании. За комфорта на родителите с малки деца е направена просторна детска площадка с модерни съоръжения за игра. Районът около търговския обект е облагороден с богата растителност, обновени са тротоарите, поставени са нови спирки за градския транспорт. 

         В търговския обект клиентите ще открият още аптека Subra, I&G застрахователен брокер, зоомагазин „Д-р Стефанов“, Easy Pay, химическо чистене и банкомат.

         В търговска верига „Фантастико“ полагаме всички усилия всеки следващ супермаркет да е още по-модерен и комфортен за нашите клиенти. Вярваме, че с този търговски обект град Банкя ще стане още по-добро място за живот и отдих.

        Супермаркетът ще отвори врати за клиенти на 04.06.2020 г. от 7:30 ч.

Още новини