Facebook Pixel
Loader
100%

Фантастико открива нов супермаркет

 

Столичани отново ще се радват на уникален интериор, богат и качествен асортимент и разнообразни услуги

 

На 13.12.2018  „Фантастико“  открива нов супермаркет в гр. София, на бул. „Г. М. Димитров“, до хотел „Вега“.

Обектът се разпростира върху внушителните 4700 кв.м., а общата разгърната застроена площ е повече от 10 000 квадратни метра. Инвестицията ще бъде над 39 мил. лв. Работното време ще е до 24.00 часа, без почивен ден и ще се открият над 100 нови работни места.

По традиция и този обект на „Фантастико“ залага на открояваща се модерна визия, пречупена през призмата на конкретна ситуация. Пред супермаркета е организирано свободно площадно пространство с пейки за отдих и озеленяване. Пищната стълбо – рампа подвежда пешеходния поток и плавно го пренася в търговската зала.

В духа на предшествениците си и този обект събира в себе си  богат асортимент от стоки, пресни плодове и зеленчуци, различни видове прясно изцедени сокове, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор – всичко необходимо за ежедневието на клиента.  Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топли витрини, зона за закуски и сандвичи. За първи път пред очите на посетителите ще се случва цялата магия на производството на хляб – от замесването до изпичането му. Обособени са външни и вътрешни пространства за кафе и напитки. С мисъл за най-малките към сектор «Кафетерия» е проектирана модерна и съобразена с най-новите тенденции детска площадка.

Супермаркетът  разполага с иновативна и високо ефективна хладилна система от последно поколение. Системата работи с изцяло натурален хладилен агент СО₂, отговаряйки по този начин на последните изисквания и наредби за защита на въздуха и озоновия слой.

Система от този тип e съвместна разработка на компанията с водещи фирми в отрасъла от България и Италия.

Основните предимства на системата са две – не работи със синтетични хладилни агенти (фреони), което допринася за намаляване на вредни емисии и нулев парников ефект, както и се характеризира с изключителната енергоефективност – консумира до 30% по-малко електроенергия в сравнение с конвенционална хладилна система.

За удобстово на клиентите е организиран покрит паркинг с над 150 места за коли. В духа на съвременните тенденции са предвидени и станции за зареждане на електрически автомобили.

В рамките на магазина са разположени и допълнителни услуги, като аптека СУБРА, магазин за цветя Флоренс, офиси за сключване на застраховки – SDI Broker и за плащане на битови сметки – Easy pay, също и банкомат.

Още новини