Фантастико Перник е сред най-добрите супермаркети в Европа — Фантастико
Loader
100%

Фантастико Перник е сред най-добрите супермаркети в Европа

За първи път супермаркет на българска търговска верига е част от годишния доклад на European Supermarket Magazine „Най-добрите в Европа“. Супермаркетът на веригата в гр. Перник, който отвори врати миналото лято, попада в много прецизно подбрана селекция от търговски обекти, представени в доклада на авторитетното списание. Докладът представя най-иновативните концепции за супермаркети в Европа.

„Годишният доклад на ESM за най-добрите в Европа показва най-впечатляващите дизайни на нови и реновирани магазини в цяла Европа. След процеса на номиниране екипът на ESM съставя окончателен кратък списък от около 30 магазина, които според нас най-добре представят иновациите в сектора на търговията на дребно с хранителни стоки. Българската Фантастико Груп, която имахме удоволствието да посетим по-рано тази година, е ярък пример за група, която се е ангажирала с авангарден дизайн и оформление, разполагаща с мрежа от впечатляващи магазини", сподели Стивън Уин-Джоунс, редактор на ESM: European Supermarket Magazine.

Това е второ значимо признание за екипа, създал търговския обект. Търговско-развлекателният комплекс ФАНТАСТИКО в Перник е носител и на наградата „Сграда на годината“ в категория „Търговски сгради“.

„Обект на ФАНТАСТИКО да е оценен като един от най-добрите супермакети в Европа е изключително признание за труда на целия ни екип. Гордеем се, че първият български супермаркет, който влиза в престижната селекция на списанието е ФАНТАСТИКО. Тази оценка е наистина важна, тъй като е дадена от професионалистите на ESM, които имат детайлен поглед върху цялата ритейл индустрия на континента“, коментира Светослав Гаврилов, изпълнителен директор на ФАНТАСТИКО ГРУП.

Още новини