Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО с шеста поредна награда от престижните отличия PROGRESSIVE AWARDS

За четвърта поредна година ФАНТАСТИКО получи признание на престижните награди в сектора на производството на бързооборотни стоки и ритейла PROGRESSIVE AWARDS и така отличията от конкурса за веригата вече са шест. Компанията беше отличена като „Най-добър локален ритейлър – Западна България“ 2022 в надпревара при много оспорвана конкуренция. Престижните награди бяха раздадени на бляскава церемония. 

Отличието от името на ФАНТАСТИКО получи Даниел Деянов, директор „Продажби“ във веригата: „За поредна година държа в ръцете си тази статуетка и усещането за удовлетвореност е наистина голямо. Благодаря на всички, които са гласували отново за ФАНТАСТИКО! Благодаря, че усилията ни да създаваме модерни супермаркети с огромно разнообразие от продукти, не остават незабелязани“, сподели той по време на церемонията.

След успешното реновиране на супермаркета в кв. „Младост“ 4 и продължаващата мащабна реконструкция на ФАНТАСТИКО на бул. „Симеоновско шосе“ 81А през 2022 г., Даниел Деянов даде заявка за експанзия на веригата и извън Западна България.

Още новини