Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО в гр. Ботевград отваря врати на 22 декември

Супермаркет ФАНТАСТИКО ще отвори врати в гр. Ботевград на 22 декември. Търговският обект е изграден върху 3500 кв. м разгъната застроена площ, а строителството му продължи 6 месеца. Инвестицията е за над 14 млн. лв. Разкрити са близо 100 работни места.

Супермаркетът на ул. „Витоша“ 1А ще предложи на клиентите си богато разнообразие от качествени продукти от български и международни производители - свежи плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти, прясна риба. От кулинарния щанд ще могат да се закупят приготвени на място ястия и салати. Хлябът ще се замесва и изпича в пекарната на „Квас – Квас“. Към менюто за вкъщи клиентите ще могат да прибавят суши, приготвено от професионален сушист в супермаркета. ФАНТАСТИКО ще предложи богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти; винарна с различни сортове младо и отлежало вино; кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и много други.

В търговския обект  клиентите ще открият още: аптека Subra, каса за битови сметки и парични преводи Easy Pay, застрахователен брокер I&G, автоматична станция на Speedy, пункт на Българския спортен тотализатор, банкомат. ФАНТАСТИКО в Ботевград разполага с детска площадка, открит паркинг с 82 паркоместа, богато озеленяване.

Хладилното оборудване на супермаркета е с щадящ атмосферата хладилен агент, всички отпадъци от полиетилен, хартия и метал ще се събират разделно и ще се рециклират.

Красивият интериорен и екстериорен дизайн е дело на студио Cityscape. Строител на обекта е фирма „БС Конструкция“ АД.

Още новини