Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО в Кюстендил отвори врати след мащабна реконструкция за близо 5 млн. лв.

Супермаркет ФАНТАСТИКО в гр. Кюстендил отвори врати напълно обновен. Тази сутрин  екипът на търговския обект посрещна първите клиенти след мащабен ремонт и инвестиция за близо 5 млн. лв.

Търговската зала, която се простира върху почти 1000кв. м,  е с изцяло нов интериорен дизайн. Всеки сектор е с подчертана визия, а клиентите ще могат да избират от над 14 000 продукта. Запазена марка си остават свежите плодове и зеленчуци, прясното месо, охладената риба, богатият асортимент от млечни продукти, разнообразието от диетични и диабетични храни.

Кафетерията и кулинарният щанд ще изненадат с редица нови предложения. Освен готови ястия за дома, клиентите ще могат да закупят специални месни продукти, приготвени на скара на жар. На място ще се приготвят различни видове пица по италианска технология с качествени италиански продукти. Супермаркетът ще предложи богат асортимент от бургери - пилешки, Black Angus, както и страхотен „Фаворит бургер“, приготвен с допълнително чедър сирене. За всички, на които им се налага да хапнат на крак, екипът ще приготвя и различни видове сандвичи, хотдог, ароматна мексиканска кесадия, хрупкави пържени картофки с различни добавки. Към всичко това може да се добавят, свежи, здравословни и винаги пресни фрешове и смутита. За почитателите на питателните закуски са предвидени бъркани яйца с наденички, чедър и фокача с билки. Ценителите на виното пък ще могат да избират от различни видове младо и отлежало вино.

За удобство на клиентите в супермаркета вече има автомат за куриерски услуги на SPEEDY. Аптека, парфюмерия, банкомат, гишета на EasyPay и застрахователен брокер I&G също са сред допълнителните услуги в търговския обект.

Реконструкцията на супермаркета в гр. Кюстендил е част от програмата на ФАНТАСТИКО за обновление на съществуващите обекти. Веригата продължава с инвестициите си в модернизация и разширява присъствието си в страната. До края на годината ще бъде открит голям търговско-развлекателен комплекс ФАНТАСТИКО в гр. Перник и супермаркет в гр. Ботевград. Общият размер на инвестицията за тези два обекта надхвърля 34 млн. лв. Ще бъдат разкрити и над 200 работни места. Информация за свободните позиции можете да откриете на: https://www.fantastico.bg/careers

Още новини