ФАНТАСТИКО в SkyCity Mall — Фантастико
Loader
100%

ФАНТАСТИКО в SkyCity Mall

Обратното броене до откриването на напълно обновения супермаркет ФАНТАСТИКО в SkyCity Mall започна. След мащабен ремонт, супермаркетът ще отвори врати на 15 април. Тоталната реконструкция продължи 4 месеца. Супермаркетът вече е с ново оборудване и още по-модерен интериорен дизайн.

Клиентите на веригата ще имат достъп до над 30 000 артикула. И тук ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове – свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. Кулинарният щанд отново ще е пръв помощник в „приготвянето“ на вкусен обяд или вечеря. Жителите на столичния квартал „Гео Милев“ ще могат да се наслаждават на суши, приготвено на място в супермаркета. Търговският обект ще разполага с богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти. Винарната ще предлага богата гама от различни сортове младо и отлежало вино. ФАНТАСТИКО ще предложи и място за малки удоволствия по време на шопинг – модерна кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и др.

Супермаркетът се намира на ниво –1 в SkyCity Mall. На същото ниво клиентите на търговския център ще открият зоомагазин, химическо чистене, ключарски услуги, часовникар, оптика и бар маникюр. Цветя, подаръци и натурален сладолед също ще са част от новото лице на търговския център. Обновяването на ниво –1 е част от цялостната поетапна реконструкция на SkyCity Mall, която започна през 2020г. с изграждането на напълно нова фасада, преобразяването на ресторант MyChoice и боулинг залата MegaXtreme Bowling и създаването на модерната фитнес зала Fast&Fit.

Още новини