Facebook Pixel
Loader
100%

Търговска верига ФАНТАСТИКО вече е част от Сдружението за модерна търговия

       

        От днес търговска верига „Фантастико“ ( „Ван Холдинг“ ) е член на Сдружението за модерна търговия. Българската семейна компания е сред лидерите в сектора на търговията с бързооборотни стоки от години. Присъединяването на „Фантастико“ към Сдружението е естествено продължение на политиката на компанията за развитие на модерна и свободна търговия в интерес на българските потребители. За нас е привилегия да бъдем част от организацията, която обединява 11 търговски вериги и работи за подобряване на средата за търговия и бизнес в България. Споделяме напълно целите на Сдружението да подпомага и насърчава развитието на българските производители в духа на партньорски взаимоотношения. Като член на СМТ, ще съдействаме за развитието на свободна, добросъвестна и прозрачна конкуренция.

     Търговска верига „Фантастико“ оперира на пазара от 29 години и притежава 42 супермаркета в София, Елин Пелин и Кюстендил. Съвсем скоро ще бъде открит и най-новият супермаркет на веригата в Банкя, чиято инвестиция е за около 20млн. лв. В компанията работят над 3000 служители. „Фантастико“ е носител на редица престижни награди, включително наградата на FORBES за Компания на годината в категория „Търговия“.

     Компанията подкрепя каузи в полза на най-уязвимите групи в обществото и подпомага различни културни институции. „Фантастико“ има зад гърба си няколко успешни кампании с SOS Детски селища България, с каузите на „Оле Мале“ и I CAN TOO, в рамките на които бяха събрани над 700 000лв. Компанията подпомогна „УМБАЛ „Александровска“ в първите дни на извънредното положение и организира инициативата „Топъл обяд от Фантастико“, в рамките на която с подкрепата на партньори ще бъдат дарени близо 11 000 порции топъл обяд за хора в нужда в София.

    Вярваме, че опитът ни на социално отговорна компания и компания, спазваща високи професионални стандарти в бизнеса, ще допринесе за развитието и постигането на целите на Сдружението за модерна търговия. Благодарим за доверието на всички колеги в сектора! 

Още новини