Facebook Pixel
Loader
100%

Хапки щастие

Рецепти за балансирано хранене, спорт и много усмивки – тази събота започва новата ни видеопоредица „Хапки щастие“. Очарователната Славена Вътова ще споделя рецепти за вкусни ястия и здравословни навици, с които да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Предстоят емоционални срещи с популярни личности и полезни съвети от експерти в различни области. Видеопоредицата „Хапки щастие“ е продължение на едноименната книга на Славена и се осъществява в партньорство с Miele България. Ето какво сподели водещата и автор на книгата преди старта на видеопоредицата.   

Славена, твоята книга „Хапки щастие“ вече има продължение във видеоформат. Какво да очакваме?

Много съм щастлива, че заедно с приятелите ми от ФАНТАСТИКО и Miele България се впускаме с желание във видеопроекта “Хапки щастие”. Всяка събота в канала на ФАНТАСТИКО в YouTube, както и в профила на компанията във Facebook, ще представяме рецепти за пълноценна и много вкусна храна и ще се срещаме с любими хора, с които ще споделяме полезна информация в приятелски разговор и ще черпим вдъхновение.

От къде и кога се зароди твоята страст към готвенето?

Още в детските ми спомени кухнята винаги е била място, което свързвам с уют, аромат на нещо вкусно, което мама е приготвила и много хора около нея, които искаме да помагаме (или пречим, зависи от гледната точка). След това със сигурност с раждането на Ема и Анна исках те да имат такива спомени един ден, както и да се хранят с пълноценна храна, която е толкова важна за здравето и начина, по който се чувстваме. Така започнах да търся информация и да експериментирам в кухнята, за да разнообразявам менюто им. Всяка от рецептите в книгата „Хапки щастие“ е основа, върху която всеки може да твори. В книгата са описани моите любими предложения за пълноценни и вкусни ястия.

Какво да очакваме от първите епизоди?

Още в първите епизоди, освен да се насладим на вкусна и пълноценна храна, ще се срещнем и с любимата Мария Гроздева, с която ще си говорим за храната в ежедневието на жената спортист, жената - майка, жената, която се грижи за себе си. И като говорим за грижа, следващ гост ще бъде дерматологът доктор Камелия Присадашка, която споделя много интересни и полезни факти за връзката между храната и грижата за кожата.

Кои са твоите „Хапки щастие“ във всекидневието?

Проявата на обич и грижа и чувството за благодарност са основни съставки в рецептата за “Хапки щастие”.

Хапките щастие не са само и единствено свързани с храненето. Какво още ще можем да видим в поредицата?

Освен до готвим, в поредицата “Хапки щастие” и ще спортуваме заедно. Пълноценната храна и движението са основни фактори за това да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ще споделя тренировки, които са лесно изпълними и приложими навсякъде, защото за реализирането им няма да ни е необходимо нищо друго освен желание.

Още новини