"Хляб за живот" омесиха желаещите да станат майстори хлебари — Фантастико
Loader
100%

"Хляб за живот" омесиха желаещите да станат майстори хлебари

За първи път нашата пекарна "Хляб за живот" отвори врати за всички, които търсят нова възможност за работа.

Домакин на групата от посетители беше управителят на супермаркет ФАНТАСТИКО на бул. „Симеоновско шосе“ в София Георги Соколов. Той  разказа на всички колко професионализъм, нови технологии, качество и отношение към клиентите са в основата на развитието на компанията. Показа на участниците различните сектори в супермаркета, обясни спецификите на работата във всеки един от тях и сподели какви са възможностите за кариерно развитие във ФАНТАСТИКО.  

Посещението в супермаркета завърши в пекарната "Хляб за живот", където посетителите бяха посрещнати от майсторите хлебари Ваня Попова и Пламен Антов, които посветиха всички в тайнството на хляба. Така желаещите да се присъединят към екипа на пекарните видяха, докоснаха и вкусиха от хляба и от професията. Ваня Попова разказа за целия процес на правене на хляб - от замесването на тестото, през ферментацията, печенето и съхранението, а Пламен Антов предизвика участниците да пробват как се меси хляб в специален уъркшоп. Накрая всички се почерпиха с бисквити, приготвени на момента специално за тях от домакините на събитието.

Над 50 души са проявили интерес към условията за работа в компанията, а 6-има вече са конкретизирали позициите към, които проявяват интерес.

Ако имате Ваши приятели или познати, които също биха искали да се включат в подобно събитие, не се колебайте да ги поканите следващата седмица, на 18.10.2023 г., сряда, от 10:00 ч. във ФАНТАСТИКО в гр. Банкя.

Още новини