Facebook Pixel
Loader
100%

НАД 800 предложения на италиански продукти през октомври

„Италиански дни във ФАНТАСТИКО“ през октомври ще представят над 800 предложения на продукти от италиански производители. Във всички супермаркети на веригата клиентите ще открият автентични вкусове от Италия – различни видове паста, сосове, зехтин, сирена, колбаси, вина, бира, кафе, кроасани, сладолед, какаови кремове и много други. Акцент в промоциите на веригата този месец ще бъдат избрани италиански продукти на специални цени.

„Бих искала да благодаря за това отлично сътрудничество, което позволява популяризирането на високо ценените в България италиански продукти, и бих искала да Ви поздравя за успеха на Вашата търговска дейност, чието зараждане си спомням от времето на моя първи мандат в България. Вярвам, че италианските продукти са популярни, защото са преди всичко вкусни и изразяват италианския начин на живот, който много се харесва“, заяви Н. Пр. Джузепина Дзара, посланичка на Италия в България във връзка със старта на инициативата във ФАНТАСТИКО, осъществявана в сътрудничество с Италианска търговска агенция.

„За нас винаги е било важно да предлагаме на клиентите си възможно най-голямо разнообразие от продукти, както български, така и от различни международни производители. Радвам се, че за втора поредна година имаме много добро сътрудничество с Италианската търговска агенция за организирането на тази кампания с продукти от над 80 компании от Италия, което ще даде възможност за още по-голямо разнообразие в потребителската кошница“, заяви Светослав Гаврилов, изпълнителен директор на ФАНТАСТИКО ГРУП.

 

Още новини