Facebook Pixel
Loader
100%

Изявление на търговска верига ФАНТАСТИКО

ИЗЯВЛЕНИЕ НА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА „ФАНТАСТИКО“

            Уважаеми дами и господа,

          С отговорност към клиентите и служителите си, информираме, че търговска верига „Фантастико“ затваря за 24 часа супермаркета си в столичния квартал „Манастирски ливади“ поради положителна проба за COVID-19 на служител в магазина. Супермаркетът ще бъде дезинфекциран щателно от лицензирана фирма, а на всички служители ще бъдат направени PCR тестове за сметка на фирмата.

     Нашият служител е бил на работното си място за последно на 14 юли, когато не е имал никакви симптоми. Компанията е в контакт с него и му пожелава бързо оздравяване.

    В търговска верига „Фантастико“ се спазват всички противоепидемични мерки още от началото на обявеното извънредно положение в страната. Правят се засилени дезинфекции всекидневно, всички служители са снабдени с лични предпазни средства, осигурени са дезинфектанти за служителите и клиентите. Здравето на нашите служители и клиенти винаги е било на първо място. Ще продължим да спазваме инструкциите на здравните власти.  

    Ръководството на компанията изразява дълбоката си признателност към труда на всички служители! Всеки един от екипа може да разчита на подкрепата на компанията. 

Още новини