Facebook Pixel
Loader
100%

Коледна закуска с кауза

В навечерието на коледните празници екипът на ФАНТАСТИКО ГРУП се включи в кампанията на фондация „Сийдър“ – „Всяко дарение е от значение“, като успя да събере 2544,35 лв. от продажбата на домашно приготвени печива. 

„Благодаря на служителите на ФАНТАСТИКО ГРУП за това, че припознаха каузата на фондация „Сийдър" и организираха благотворителна коледна закуска в наша подкрепа. Набраните средства ще инвестираме в жизненоважна физиотерапия за децата и младите хора с увреждания от нашите центрове от семеен тип. Партньорството ни със служителите на компанията е отличен пример за нуждата и смисъла от обединяване на усилията на много хора в подкрепа на най-уязвимите в нашето общество“, каза изпълнителният директор на фондацията Александрина Димитрова.

Коледната закуска с кауза обедини екипа в централния офис на компанията, като над 30 души приготвиха любими домашни закуски и сладки изкушения, а повече от 200 души подкрепиха каузата на фондация „Сийдър“, пазарувайки през целия ден от базара.

„Искрени благодарности на организаторите на инициативата „Коледна закуска с кауза“! Благодарим за това, че ни предоставиха възможността да приготвим любимите си празнични десерти и лакомства, да ги споделим с колегите си и всичко това да допринесе за събиране на средства с благотворителна цел! Коледната атмосфера, в която се потопихме, усмивките и положителните емоции, с които отворихме сърцата си, ме накараха искрено да вярвам, че Коледа идва, за да ни научи как да намерим радостта, да даряваме щастие и да бъдем по-добри. Благодаря Ви от сърце и продължавайте да творите чудеса!“, сподели Христина Петрова, експерт по безопасност на храните във ФАНТАСТИКО ГРУП.  

„Каузата ме грабна! Когато става дума за деца, винаги бих участвала с огромен ентусиазъм. Инициативата е страхотна! Обичам да кулинарствам, обичам и да хапвам. По Коледа човек става по-благодарен, състрадателен и обичлив, иска му се да направи нещо добро! Тази кауза е част от добрините,  които ФАНТАСТИКО ГРУП прави. Аз съм щастлива да бъда част от тях!“, заяви Радостина Желева, юрисконсулт във ФАНТАСТИКО ГРУП.

Събраните средства ще помогнат за осигуряване на физиотерапия за 20 неподвижни или трудноподвижни деца и възрастни в центровете на фондация „Сийдър“.

Още новини