Facebook Pixel
Loader
100%

Награда за отговорен бизнес

ФАНТАСТИКО ГРУП е сред отличените компании в годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. Компанията получи висока оценка от журито за инициативата „Прегледай се. Погрижи се за себе си!“, проведена в подкрепа на фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. В категория „Маркетинг, свързан с кауза“ ФАНТАСТИКО се класира на второ място.

Тази година в престижния конкурс бяха номинирани 116 проекта на 80 компании. Мотото на церемонията беше "Дай добър пример", а призовете отличават компаниите, които последователно и ефективно развиват и подкрепят проекти с положителен ефект върху хората, природата и обществото. Във връчването на отличията се включиха министър-председателят Кирил Петков и министри.

Наградата за кампанията на ФАНТАСТИКО ГРУП беше връчена от министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер. От името на компанията отличието прие Диана Йорданова, мениджър „Връзки с обществеността“ на ФАНТАСТИКО ГРУП.

„Партньорството ни с фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ започна с вътрешна инициатива, насочена към женското здраве. Бяха проведени безплатни прегледи за рак на гърдата на над 1000 жени в компанията. И когато направихме равносметка за рзултатите от кампанията, усещането беше много по-различно от всеки друг път. Защото това не беше просто статистика, зад числата стояха хора – наши колеги, жени, майки, дъщери, приятелки. Това беше моментът, в който си казахме, че подкрепата за тази кауза трябва да бъде надградена. Така заедно с „Една от 8“ изпратихме нашите милион и петстотин хиляди послания „Прегледай се. Погрижи се за себе си” заедно с нашите торбички за пазаруване до домовете на нашите клиенти“, заяви Диана Йорданова. Тя благодари за високата оценка на журито, както и на екипа на фондацията за подкрепата към жени, борещи се с рака на гърдата. В рамките на кампанията „Прегледай се. Погрижи се за себе си!“ ФАНТАСТИКО дари над 64 000лв. за безплатни профилактични прегледи, психологическа и емоционална подкрепа, които фондация „Една от 8“ предоставя. 

Още новини