Facebook Pixel
Loader
100%

Награди за изключителен принос във ФАНТАСТИКО

84 професионалисти от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП получиха награди за изключителен принос в развитието на компанията. Отличията бяха присъдени на служители, които са част от екипа повече от 20 години.

„Много се радвам да видя залата пълна днес, защото вие сте хората, с чийто опит и усилия през годините ФАНТАСТИКО постига успехите си. При създаването на първия магазин на улица „Оборище“ екипът ни беше само от 7-8 души, а днес сме 3 400. Всеки ден ни се доверяват над 100 000 клиенти, ние сме част от всекидневието на хиляди български семейства, а супермаркетите ни са награждавани в престижни конкурси. Този успех е възможен само с нашите общи усилия. Но най-значим е приносът на всеки един от вас. Вие сте най-дългогодишните колеги в екипа. Заедно сме се учили, заедно сме израствали, заедно сме минавали и през трудни моменти, но винаги сме се справяли и сме ставали още по-добри в работата си. Гордея се, че сме екип, който развива компания на световно ниво и съм дълбоко признателен на всеки от вас. Благодаря ви!“, обърна се към екипа Владимир Николов, оперативен президент на ФАНТАСТИКО ГРУП.

77 от най-опитните професионалисти са в компанията от над 20 години, 6-има допринасят за развитието ѝ от над 25 години, а зам.-главният счетоводител – Таня Спасова, е в семейството на ФАНТАСТИКО от забележителните 30 години. Тя беше бурно аплодирана и посрещната на крака от всички в залата. „Аз започнах работа във ФАНТАСТИКО много отдавна. Това е и първата ми работа. Във ФАНТАСТИКО успях да придобия професионален опит и голяма част от житейския си опит. Благодаря за доверието на всички вас!“, заяви г-жа Спасова, след като получи отличието си от Владимир Николов. Самият той сподели, че познава Таня от времето, когато тя е била продавачка, а той е продавал сладолед в семейната бакалия.

Сред най-дългогодишните служители в компанията е и изпълнителният директор Светослав Гаврилов, чиито думи развълнуваха мнозина. Той показа как е изглеждала преди години брошурата със специалните предложения на ФАНТАСТИКО – приличаща на голям вестник само с две страници. „Когато започнах във фирмата, беше колкото да си гарантирам 3 наема, за да остана в София. Казаха ми в прав текст, че имам 6 месеца да се докажа. И така не 6 месеца, а 24 години. За тези години може да е било всичко, но никога не е било скучно. Всеки от нас знае какъв път извървя компанията. Благодаря ви и нека продължаваме да палим новите колеги за каузата ФАНТАСТИКО!“, каза изпълнителният директор, след като получи своята награда.

Светослав Гаврилов и вицепрезидентът Валентина Божева връчиха отличията на колегите си с над 20 години опит в компанията. „Вие сте хората с изключителен принос за развитието на ФАНТАСТИКО! Много мотивиращи за нас са вашите последователност и лоялност не само към компанията, но и към екипите, от които сте част. Благодаря  ви, че днес много колеги черпят от вашия опит и че не спряхте да се развивате заедно с компанията. А тя, вярваме, че ще продължава да е устойчива именно заради сплотеността на екипите и вашия професионализъм", приветства присъстващите г-жа Божева.

Всички наградени получиха и специални финансови премии, в зависимост от стажа в компанията. ФАНТАСТИКО ГРУП въведе и нов бонус „Стаж“, който предвижда по 1 допълнителен ден отпуск за всеки 5 години в компанията.

Церемонията беше съпроводена с празничен обяд с тристепенно меню в ресторант MyChoice в кв. „Симеоново“.

Още новини