Facebook Pixel
Loader
100%

Откриване на ФАНТАСТИКО в Манастирски ливади

„Фантастико“  с нов модерен супермаркет в кв. „Манастирски ливади“

 

Ново начало с нов супермаркет. На 27 февруари, в 7.30 часа търговска верига „Фантастико“ открива 42-ия си магазин. Разположен върху 2281 квадратни метра, новият супермаркет ще изненада с огромен асортимент, високо качество и винаги изгодни цени.

Най-новият търговски обект на веригата „Фантастико“ е с открояваща се модерна визия и  на „една ръка“ разстояние от клиентите в един от най-бързо разриващите се райни на София – кв. „Манастирски ливади“,  ул. „Пирин“ 51. Инвестицията в новия проект е за 13 700 000 лв. без ДДС.

            Потребителите ще открият всичко необходимо за пълноценното и здравословно хранене - богат асортимент пресни плодове и зеленчуци, различни видове прясно изцедени сокове, силно развит сектор за био и диетични продукти. Кулинарният щанд осигурява огромно разнообразие от готвени ястия. И още: суши, приготвено на място, прясна охладена риба, специална витрина с прясно месо, пекарна с огромно разнообразие от различни видове хляб, сладкарска витрина със собствено производство. Верни на традицията и тук сме подготвили винарна с богато разнообразие от различни сортове младо и отлежало вино, както и уютен козметичен сектор.           

За удобството на клиентите е изграден подземен паркинг, част от които са за майки с деца и за хора с увреждания. Всяка точка от търговската зала е достъпна за хора в неравностойно положение, а една от касите е специално проектирана за техния комфорт по време на пазаруване.

            В 42-ия магазин на „Фантастико“ клиентите ще могат да пазаруват с дебитни, кредитни карти и ваучери. Магазинът разполага с банкомат на UniCredit Bulbank.  Ще могат да се плащат битови сметки и да се правят парични преводи чрез EasyPay. На място ще могат да избират и най-подходящата застраховка от I&G застрахователен брокер.

Още новини