Facebook Pixel
Loader
100%

Отличие за ФАНТАСТИКО от наградите TRUE LEADERS на ICAP CRIF Bulgaria

ФАНТАСТИКО получи приз за лидер в сектор търговия с магазини и съоръжения за забавления и отдих в рамките на инициативата TRUE LEADERS на ICAP CRIF България.

Инициативата TRUE LEADERS отличава компании - лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

·         са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2021г;

·         са запазили или увеличили броя на своя персонал;

·         имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score  А1 – B2);

·         са лидер в своя сектор.

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP, group of companies - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 декември 2021г. след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента.

От името на компанията отличието прие Владимир Кънчев: „Благодаря от името на целия екип на ФАНТАСТИКО ГРУП за признанието! Щастливи сме, че усилията ни се оценяват. И понеже краят на годината обикновено е време за равносметка, щастлив съм да кажа, че през 2022-ра в нашите обекти всеки ден са влизали около 100 000 клиенти. Това доверие и тяхната лоялност са нашата най-силна мотивация. Благодаря ви!“.

Още новини