Отличия за Валентина Божева и Мирослава Георгиева от Bussiness Lady Awards — Фантастико
Loader
100%

Отличия за Валентина Божева и Мирослава Георгиева от Bussiness Lady Awards

Признание за две от ключовите фигури в екипа на „Фантастико“. Вицепрезидентът на компанията Валентина Божева спечели приза в категория „Устойчиво развитие“ на конкурса Business Lady Awards 2020. В категория „Корпоративна социална отговорност“ наградата отиде в ръцете на Мирослава Георгиева – директор „Маркетинг и реклама“. Отличията бяха връчени от Красимир Дачев – член на УС на БТПП и от председателя на БТПП Цветан Симеонов.

„Тази награда е за целия екип на „Фантастико“ и е плод на дългогодишни усилия. Устойчивото развитие на нашата компания се дължи на усилията на всеки един колега, както и на високите стандарти, които следваме и налагаме. Благодаря и на нашите партньори! Това са стотици фирми, с които работим в името на това да предоставяме най-доброто за нашите клиенти. Благодарение на устойчивото развитие на компанията, „Фантастико“ подкрепя и редица социални каузи, защото вярваме, че е наша отговорност да променяме средата, в която живеем към по-добро“, заяви Валентина Божева.

Мирослава Георгиева също благодари за високата оценка и допълни: „Изключително се радвам, че спечелих точно този приз, защото, както знаете, „Фантастико“ е търговска верига и благотворителните кампании, които провеждаме са въпрос на светоусещане, на житейска и морална позиция. Макар и да бях стратегически и оперативно ангажирана с провеждането на тези благотворителни кампании, техният успех не би бил възможен без одобрение и заставането зад всяка една кауза, както на собствениците и управителите на компанията, така и на всеки един служител, участващ активно в тяхното провеждане. Съпричастността на нашите клиенти към каузите също е уникална. Горда съм, че посрещаме такива хора в нашите обекти.“

През последните 2 години „Фантастико“ разви своеобразна “дарителска платформа“ и проведе впечатляващи дарителски кампании. Дарените средства от веригата и от клиентите й за този период надхвърлиха 700 000 лв. Компанията е подкрепяла УМБАЛСМ „Пирогов“, УМБАЛ „Александровска“,  Народен театър „Иван Вазов“, майсторския клас на Райна Кабаиванска и др.

Стрелка наляво
Стрелка надясно

Още новини