Пълна промяна за 230 дни за супермаркет ФАНТАСТИКО в „Младост“ 4 — Фантастико
Loader
100%

Пълна промяна за 230 дни за супермаркет ФАНТАСТИКО в „Младост“ 4

След мащабна реконструкция отвори врати супермаркет ФАНТАСТИКО в столичния квартал „Младост“ 4 на ул. „Александър Паскалев“ №3. Ремонтът продължи само 230 дни, а резултатът е впечатляващ. Напълно обновеният търговски обект вече е с по-голяма търговска зала и възможност за предлагане на още по-голям асортимент качествени продукти. Супермаркетът се простира върху над 3000 кв.м. разгъната застроена площ, а инвестицията е за 15 000 000 лв.

В търговския обект започна работа първата собствена пекарна на ФАНТАСТИКО под бранда „Хляб за живот“. Майсторите хлебари ще замесват и изпичат на място в обекта хляб с квас и широка гама от различни видове хляб – бял, пълнозърнест, пшеничен със семена и много други. „За мен най-важното в производството на хляб са любовта и желанието да се учиш, защото в хлебарството и сладкарството непрекъснато можеш да научиш нещо – няма граници, вселена е. Ако обичаш хлебарството, ти ще се развиваш и всеки ден, когато отиваш на работа, ще намираш смисъл, ще виждаш собственото си развитие, ще виждаш, че това, което правиш, е хубаво и вдъхновява хората. И тогава се получава тази химия и страстта към хлебарството, има живот… оттам и „Хляб за живот“, споделя Ваня Попова, технолог на пекарната. Клиентите ще открият редица печива и сладки изкушения, направени по специално разработени рецепти. За развитие на собствените пекарни компанията вече започна подбор на кадри за позицията „Майстор хлебар“. Кандидатите може да са без опит, тъй като компанията осигурява обучение за конкретната позиция.

В обновения супермаркет ФАНТАСТИКО в „Младост“ 4 ще работи екип от над 80 професионалисти. Те ще предлагат още свежи плодове и зеленчуци, прясна и охладена риба. Клиентите на търговския обект ще открият готови готвени ястия за дома, суши, приготвено на място, кафетерия с ароматни напитки, вкусни сандвичи и торти, диетични и диабетични храни, био продукти, винарна с богато разнообразие от различни сортове младо и отлежало вино. Жителите на столичния квартал ще имат достъп и до редица допълнителни услуги и обекти, сред които аптека Subra, „Нечовешки магазин – д-р Стефанов“, каса EasyPay, гише на застрахователен брокер SDI, банкомат на UniCredit Bulbank, пункт на Българския спортен тотализатор и автоматична пощенска станция Speedy. Търговският обект разполага с детска площадка.

Строител на супермаркета е утвърдената строителна фирма „Бараж Груп“, а дизайнът е дело на студио Cityscape.

Още новини