Подкрепяме "Заедно в час" с Теодор Ушев и Керана — Фантастико
Loader
100%

Подкрепяме "Заедно в час" с Теодор Ушев и Керана

И тази година подкрепяме каузата на фондация „Заедно в час“ за достъп до качествено образование за всяко дете.

Подаваме ръка на мисията на фондацията заедно с талантливия български творец Теодор Ушев и певицата Керана. По време на 12-ия Благотворителен търг на звездите успяхме да спечелим част от времето на изпълнителката и картина на Теодор Ушев, дарявайки общата сума от 88 000лв.

В инициативата, която фондацията организира съвместно с Българския форум на бизнеслидерите, се включиха общо 19 популярни личности и близо 200 гости от над 80 компании, които заедно набраха над 400  000 лв.

Участието ни в събитието е част от дългосрочния ни ангажимент за развитие на проекти в сферата на образованието и клутурата. Сред инициативите, които подкрепяме чрез програмата "Фантастико до теб" са Майсторският клас на Райна Кабаиванска в Нов български университет, част от образователните проекти на УНИЦЕФ България, а всяка година с изложбата „Моите будители“ представяме вдъхновяващи личности с изключителни успехи, подкрепяйки студенти, творци, образователни институции. Тази година изложбата ще бъде открита на 31 октомври в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“. Участниците са истински впечатляващи!  

Стрелка наляво
Стрелка надясно

Още новини