Facebook Pixel
Loader
100%

Рекордно висок интерес към футболния турнир за Купата на ФАНТАСТИКО ГРУП

Близо 100 участници се включиха в тазгодишното издание на футболния турнир на ФАНТАСТИКО ГРУП 2024. В битка за ценния трофей влязоха представители на всички звена на компанията, демонстрирайки футболни умения, спортсменски дух и отборна игра на терена. Интересът към спортното събитие привлича все повече участници, като тази година се включиха рекорден брой футболисти, които формираха 10 отбора.

По време на турнира бяха изиграни 25 мача и реализирани 96 точни попадения. За да бъде гарантирана безпристрастността, съдийските решения бяха поверени на професионалните рефери Светослав Михайлов и Теодор Тодоров.

„Изключително съм щастлив, че спечелихме купата на ФАНТАСТИКО ГРУП в конкуренцията на толкова силни отбори. Искам да поздравя всички мои съотборници за себераздаването и за невероятните усилия, които вложиха. Искам да изразя и огромното си уважение към нашите конкуренти, с голяма част от които, освен колеги, сме приятели и съотборници. Всички те се представиха невероятно и допринесоха турнирът да се превърне в едно от водещите събития за екипа на компанията“, сподели капитанът на отбора-победител Златан Петров от дирекция „Екип, обучение и развитие“.

Въпреки че мачовете често бяха оспорвани, благодарение на изключителния феърплей, играта беше истинско удоволствие за участниците и зрителите, които подкрепяха своите любимци на игрищата на „Олема Спорт“ в столичния квартал „Младост“. „Вярвам, че с всяка следваща година ще надграждаме турнира, а той ще събира все повече любители на футбола около себе си“, допълни Златан Петров.

Купи имаше и за отборите, заели почетените второ и трето място. По време на турнира бяха раздадени и специални отличия за индивидуални постижения за феърплей, най-полезен играч и вратар. Титлата за голмайстор на турнира си поделиха двама играчи, които реализираха по 9 гола в противниковите врати.

 

Още новини