Специално събитие за екипа на Логистичен център „Фантастико“ — Фантастико
Loader
100%

Специално събитие за екипа на Логистичен център „Фантастико“

С шумно парти екипът на Логистичен център „Фантастико“ отпразнува разширяването на базата. Специалното събитие събра колегите от различните звена в логистиката на компанията, които всекидневно осигуряват доставките на стоки до всички супермаркети от веригата.

Екипът беше приветстван от изпълнителния директор Светослав Гаврилов. „Искам да ви благодаря за вашата работа и да ви кажа, че въпреки, че сте малко изолирани тук сред полята, вие сте много съществена част от ФАНТАСТИКО ГРУП. От вашия труд, от заявките, които правите, от контрола при приемането на стоките, от правилното съхранение и навременните доставки зависи качеството на услугата, която предлагаме на нашите клиенти. Компанията осъзнава колко стратегическа е ролята на логистичната база за развитието ни и затова тази година инвестира 36 млн. лв. в разширяване с охладена част. Но тези инвестиции не биха имали смисъл без вашата отговорна работа. Благодарим ви!“, заяви Гаврилов.

Благодарност за усилията на екипа изрази и Явор Ницов. „Следващата година ще е 10-ата ми година в логистиката на ФАНТАСТИКО и си пожелавам отново да празнуваме заедно и да се чувствате на точното място“.

Той прие от името на екипа специален подарък, поднесен от продуктовия мениджър Сия Грозданова – плакет със специално послание. „Пожелавам ви да развиете дистрибуцията не само до обектите на ФАНТАСИТКО, но и до други обекти, да бъдете подготвени за всякакви ситуации, да се подкрепяте и да успявате заедно!“, пожела Сия на колегите от логистичния център.

За вкусния кетъринг се погрижиха колегите ни от MyChoice, а за доброто настроение – DJ.

„Партито беше супер, прекарах си много добре . Надявам се по-често да се организират такива събития“, коментира Ивайло Григоров. Виолета Николова от логистичния център го определя като „лятно, свежо, фантастично сплотяване на колектива“.

„Партито беше  супер, прекарах си много добре. Музиката беше на ниво, кетърингът също. На мен лично ми беше много весело“, споделя Надежда Цанова. Позитивни спомени с колегите си е създала и Десислава Бонева: „Партито беше чудесно! Много приятно прекарване с весели хора!“.

Празникът уважиха регионални мениджъри, търговски директори, представители на дирекция „Екип, обучение и развитие“.

Още новини