Сребро за ФАНТАСТИКО на турнир на фондация „Димитър Бербатов“ — Фантастико
Loader
100%

Сребро за ФАНТАСТИКО на турнир на фондация „Димитър Бербатов“

Футболният отбор на ФАНТАСТИКО достигна до финала на благотворителния турнир по минифутбол „Аll Stars за купата на бизнеса” - инициатива на фондация “Димитър Бербатов”. Първото място се „изплъзна на косъм“ на фантастичния отбор и така момчетата завоюваха престижното второ място.

Всички участници и зрители се забавляваха на терените на НСА, а истинските победители са талантливите деца на България, които ще бъдат подкрепени, благодарение на този турнир.

„Децата винаги са били във фокуса на благотворителните инициативи на „ФАНТАСТИКО ГРУП“ и за футболния отбор на компанията беше привилегия и удоволствие да участва в турнира на фондация „Димитър Бербатов“. Намираме каузата за изключително близка за екипа ни, затова сме щастливи, че с участието си успяхме да подкрепим развитието на изявени български ученици и тяхното по-добро бъдеще“, сподели Николай Кънчев - капитан на отбора на ФАНТАСТИКО и зам.-директор на дирекция „Правна, отговорно и устойчиво управление“. 

С много силна игра отборът на ФАНТАСТИКО премина през груповата фаза на турнира, побеждавайки безапелационно отборите на Данон и ОББ и така си осигури място в директните елиминации. За да стигнат до полуфиналите, момчетата от фантастичния отбор трябваше да се срещнат на терена и с Coca Cola HBC BG. Двубоят отново завърши в полза на ФАНТАСТИКО.

На полуфинал отборът ни се изправи срещу отбора на ОББ за втори път в турнира и показа, че първата победа не е била никак случайна. Фантастичните стигнаха до финала, след като с лекота победиха Банкерите.

На финала ФАНТАСТИКО отстъпи на DXC, което беше и единствената загуба за този отбор в благотворителния турнир.

Това е второто издание на „Аll Stars за купата на бизнеса“. В състава на отбора на ФАНТАСТИКО влязоха представители на юридическия отдел на компанията, регионални мениджъри, управители на супермаркети, продавач-консултанти, служители по сигурността и експерти по човешки ресурси и мониторинг на търговската дейност. Момчетата вече имат редица благотворителни мачове зад гърба си.

 

 

Още новини