Стартира стажантската програма на ФАНТАСТИКО ГРУП — Фантастико
Loader
100%

Стартира стажантската програма на ФАНТАСТИКО ГРУП

Започна третото издание на лятната стажантска програма „Екип Бъдеще“. ФАНТАСТИКО ГРУП дава възможност за платен стаж на студенти от различни специалности и университети. Стажът ще се проведе за период от два месеца – от 1 юли до 30 август, а кандидатстването вече е в ход.

Тази година отворени позиции за стажанти ще има в дирекциите: „Информационни технологии“, „Екип, обучение и развитие“, Търговска дирекция, „Строителство“, „Експлоатация и поддръжка“, както и в Логистичен център „Фантастико“ в Елин Пелин.

В рамките на програмата младежите ще имат възможността да участват в конкретни проекти и да получат практически знания и умения с подкрепата на персонален ментор.

Освен ценен опит, стажантите ще получават атрактивно месечно възнаграждение, ваучери за храна, карта с отстъпка за фитнес, както и целия пакет от социални придобивки, предвиден за екипа.

През 2023 г. в рамките на „Екип Бъдеще“ във ФАНТАСТИКО ГРУП бяха наети стажанти в 5 дирекции в компанията. Част от участниците в програмата „Екип Бъдеще“ откриха своята мечтана работа и продължиха да работят в компанията и след края на летния студентски стаж. Други заявиха желание за стаж и през следващата година и споделиха готовност да препоръчат компанията като работодател на свои приятели и познати.

Подробна информация за всички стажантски позиции можете да намерите на: https://www.jobs.bg/company/fantasticogrup/jobs и https://www.fantastico.bg/careers.

 

 

Още новини