Успешният финал на едно „Фантастично лято” — Фантастико
Loader
100%

Успешният финал на едно „Фантастично лято”

Супер финал за супер млади хора! Над 60 младежи завършиха участието си в програмата „Фантастично лято“ със специална церемония, томбола със страхотни награди и забавления в MegaXtreme Bowling.

63-ма ученици започнаха своята първа работа във ФАНТАСТИКО. С помощта на своите ментори в супермаркетите на веригата младежите се запознаха с особеностите на търговията с бързооборотни стоки и натрупаха опит в работата с клиенти.

„Много от участниците в кампанията вече са заявили желание да продължат да работят във ФАНТАСТИКО и след края на кампанията“, съобщи Антоанета Методиева, директор „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО ГРУП. “Благодаря за вашето любопитство и отговорността за това, че решихте да изкарате лятото си на работа при нас. Справихте се фантастично с предизвикателствата. Продължавайте да се забавлявате, докато работите, защото усмихнатите служители са най-ценният ресурс на нашата компания”, сподели г-жа Методиева и покани младежите да се включат и в следващата програма на ФАНТАСТИКО - “Фантастичен семестър”. Тя е насочена към младежи, които продължават образованието си в университет. ФАНТАСТИКО подпомага студентите, като поема част от разходите за семестриалните такси на участниците в програмата.

Томбола с награди беше една от страхотните изненади на ФАНТАСТИКО за финала на програмата. Десет младежи спечелиха мобилни телефони или смарт часовници  (iPhone 13 и Apple Watch).

“За мен това лято беше наистина фантастично. Особено сега, когато в края на кампанията получих и тази награда“, споделя Богдан Русаков, който работи като продавач-консултант в една от кафетериите на ФАНТАСТИКО. „Тук научих и продължавам да уча много нови неща. Научих се да се изправям пред трудностите и да ги преодолявам. Целият колектив ме подкрепяше и ми помагаше, за което съм им много благодарен!“, допълва 17-годишният Богдан. Работата във ФАНТАСТИКО му е помогнала да събере своя група. В супермаркета се запознал с клиенти, които в последствие му станали приятели и партньори в музиката – голямата мечта на Богдан.

Както той, така и много други от младежите на „Фантастичното лято“, са готови да сбъдват своите мечти във ФАНТАСТИКО.

Още новини