Facebook Pixel
Loader
100%

Владимир Николов е финалист в конкурса „Мениджър на годината“

Оперативният президент на ФАНТАСИТКО ГРУП е сред топ мениджърите на България за 2023г. Владимир Николов е сред 10-те финалисти в престижния конкурс за висши постижения в областта на мениджмънта „Мениджър на годината“. Организатор на конкурса е сп. „Мениджър“, а методологията за оценка е разработена и се прилага от световната консултантска компания "Делойт".

„Поздравявам всички финалисти! За мен е чест да съм в тази елитна група от мениджъри“, заяви Владимир Николов на пресконференция в БТА. Той е оперативен президент на ФАНТАСТИКО ГРУП от 2018г., но преди това е преминал всички нива в йерархията на семейната компания. Днес ФАНТАСТИКО ГРУП развива успешно 45 супермаркета, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторанти MyChoice, търговски център SkyCity Mall, клуб JoyStation. В компанията работят над 3000 професионалисти. „Благодарен съм на всички колеги за усилията и отдадеността, с които всеки ден допринасят за развитието на компанията. Ако аз съм оценен като успешен мениджър, то е защото ФАНТАСТИКО ГРУП има изключително силен екип, с който заедно създаваме стойност за клиентите и обществото“, коментира още Владимир Николов.

В тазгодишното издание на конкурса участие в категорията „Мениджър на годината“ са заявили 38 бизнес ръководители на водещи компании.

Десетте топ мениджъри на България ръководят едни от най-големите и авторитетни компании в страната ни. Приходите за 2022 г. на управляваните от тях компании сумарно са 3,9 млрд. лв. и бележат ръст от 14,8 на сто на годишна база, а общият брой служители под тяхно ръководство е 20 133, съобщиха организаторите на конкурса.

Фотограф: Николай Дойчинов

Още новини