Facebook Pixel
Loader
100%

Втори супермаркет ФАНТАСТИКО в селекция за най-добрите в Европа

Супермаркет от веригата ФАНТАСТИКО е избран за един от най-добрите в Европа. Модерният обект на столичния бул. „Симеоновско шосе“ попадна в много прецизно подбрана селекция от търговски обекти, представени в доклад на авторитетното списание European Supermarket Magazine. Докладът представя най-иновативните концепции за супермаркети в Европа. За втора поредна година ФАНТАСТИКО попада в престижната класация. Миналата година отличието беше за новооткрития супермаркет в Перник.

„В годишния доклад „Най-добрите в Европа“ ние акцентираме върху най-забележителните новооткрити и динамично реновирани магазини, върху най-революционните концепции при супермаркети от целия континент“, обясняват от European Supermarket Magazine.

„Второто поредно отличие за обект на ФАНТАСТИКО от European Supermarket Magazine е огромно признание за усилията, които полага всеки ден  целият екип на компанията. За нас това е и отговорност, която ни задължава да продължаваме да се развиваме и да предоставяме на клиентите качествени стоки, високо ниво на обслужване и приятно изживяване по време на пазаруването“, коментира Владимир Николов, управител и оперативен президент на ФАНТАСТИКО ГРУП.

Супермаркетът ФАНТАСТИКО на бул. „Симеоновско шосе“ беше открит в края на 2022 година след мащабна реконструкция, като общата стойност на инвестицията беше над 20 милиона лева. След ремонта търговската площ беше значително увеличена и в момента надхвърля 9 000 кв. м. Търговският обект разполага с хладилно оборудване, работещо с щадящ природата хладилен агент, оползотворява се отпадната топлина в обекта, инсталирано е енергоспестяващо LED осветление. Връху покрива на сградата е изградена фотоволтаична система за производство на собствена зелена енергия, а отпадъците от хартия, полиетилен и леки метали се рециклират.  

„Супермаркетът предлага над 40 000 вида стоки от български и международни производители. Клиентите могат да избират сред огромно разнообразие от пресни и свежи плодове и зеленчуци, прясно и охладено месо, риба, млечни продукти, а ФАНТАСТИКО работи и с малки семейни ферми, чиито продукти са част от специална секция „От малките ферми за вас“. Предлага се и богат асортимент от готови ястия и салати, както и селекция от суши“, отбелязват още от престижното списание.

Освен супермаркет, реновираният търговски център предлага още редица обекти и услуги, сред които книжарница, магазин за играчки, оптика, аптека, магазин за домашни любимци, химическо чистене, застрахователен брокер, каса за плащане на битови сметки и станция за куриерски услуги.

Във видеото по-долу припомняме процеса по реконструкцията на търговския обект и крайния резултат. 

Още новини