Второ място за отбора по футбол на ФАНТАСТИКО в турнир на Аматьорската мини футболна лига — Фантастико
Loader
100%

Второ място за отбора по футбол на ФАНТАСТИКО в турнир на Аматьорската мини футболна лига

Отборът по футбол на ФАНТАСТИКО ГРУП спечели престижното второ място в турнира за Супер купата на Аматьорската мини футболна лига. След емоционален и оспорван финал момчетата заслужиха сребърни медали. По време на турнира те влязоха в конкуренция със 7 отбора, а в последния мач се изправиха срещу АФК Mladost United, от който загубиха при резултат 2:3.

„Равносметката след една година от създаването на отбора е: четири втори места и едно трето. Играхме срещу част от най-добрите отбори в България, включително и срещу най-добрия. Малко са отборите, които могат да се похвалят с подобни постижения след една година заедно. За мен най-важното постижение е, че станахме силен и сплотен отбор. Нормално е да сме разочаровани от второто място, но това е стимул да продължаваме да играем и да постигаме още по-добри резултати през новия сезон“, сподели Златан Петров от дирекция „Екип, обучение и развитие“.

„Емоциите бяха смесени. Първоначално имаше разочароване от загубата на финала, но след първоначалната еуфория си дадох сметка, че сме постигнали отличен резултат за един млад отбор, който съществува от година“, допълни Жеко Мишонов, сътрудник „Бизнес мониторинг“ в компанията.

На терена отборът демонстрира феърплей, технична игра и отборен дух. Най-резултатен за ФК ФАНТАСТИКО беше Марио Митов, а за играч на мача от нашия отбор беше обявен Радомир Иванов.

Клубът по футбол е един от най-активните спортни клубове на компанията. Той обединява всички в екипа, които споделят страстта към футболната игра. „Реших да стана част от отбора, защото с колегите, с които играем, станахме и приятели. По този начин показваме, че ФАНТАСТИКО е работодател, който подкрепя своя екип да се развива и забавлява заедно“, казва Златан Петров. „Мотивацията ми да стана част от отбора по футбол е това, че компанията винаги е стояла зад нас и ни кара да се чувстваме комфортно във всеки един момент“, допълва Жеко Мишонов.

Още футболни емоции вижте във видеото: https://www.youtube.com/watch?v=K7W3C7a00PQ&t=22s.

 

 

Още новини