Facebook Pixel
Loader
100%

Три обекта на Фантастико стават зона на Spark

Три обекта от търговската верига „Фантастико“ в кварталите "Гео Милев", "Овча Купел" и на бул. "Симеоновско шосе" са обезпечени със зарядна инфраструктура и стават зони за наем и освобождаване на електромобили от SPARK

От днес в паркингите на три обекта на търговската верига „Фантастико“ са монтирани напълно функциониращи публични зарядни станции за електромобили от мрежата на Eldrive. Магазините се намират в „Sky City Mall“ в кв. „Гео Милев“, на бул. „Симеоновско шосе“ № 87А - срещу комплекс „МАКСИ“ и на ул. „Любляна“ № 42А в кв. "Овча Купел". На паркингите на горепосочените търговските обекти от верига „Фантастико“ са обособени паркоместа за електромобили, на които са монтирани по две 22 kW AC зарядни станции от мрежата на Eldrive.

Мрежата от зарядна инфраструктура Eldrive e първата мрежа с национално покритие и единствената, която разполага с умна платформа, позволяваща на потребителите да получат в реално време информация за локацията, типа на зарядната стация, цената на зареждане и дали е свободна в момента.

Благодарение на „Фантастико“ услугата се разширява в три различни части на София, които имат остра нужда от решение на транспортните им проблеми.

 

Още новини