Златно отличие за „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“ от Employer of Choice Awards 2024 — Фантастико
Loader
100%

Златно отличие за „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“ от Employer of Choice Awards 2024

ФАНТАСТИКО ГРУП е големият победител в категорията за CSR програма в петото издание на наградите Employer of Choice Awards 2024. Компанията получи златното отличие за програмата си „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“. Наградата се връчва за цялостна програма за корпоративна социална отговорност, постигнала изключителни резултати за обществото и висок ефект върху работодателския имидж на компанията.

„ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“ е най-голямата социално отговорна инициатива на ФАНТАСТИКО ГРУП. Програмата подкрепя проекти в шест ключови области: образование и култура, здравеопазване, подкрепа на уязвими групи, социално предприемачество, спорт и околна среда.

„Благодарим много за това признание! Във ФАНТАСТИКО ГРУП вярваме, че действията носят промяна, а отговорност на бизнеса е да бъде част от тази промяна, подкрепяйки проекти и инициативи в ключови за обществото и за всеки един от нас области. Именно това е и основната мисия на най-голямата ни социално отговорна програма „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“. За поредна година конкурсната процедура за финансиране на проекти по програмата е в ход и очакваме реализирането на проектите, които ще донесат положителна промяна“, каза Георги Георгиев, мениджър „Връзки с обществеността“ при приемане на отличието.

302 проекта от цялата страна участват в тазгодишното издание на конкурса „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“. През 2024 г. фондът на програмата ще финансира проекти в три ключови области: „Образование и култура“, „Здравеопазване“ и „Социално предприемачество“. В момента 10-членното жури на конкурса оценява проектите, които в най-голяма степен допринасят за постигане на устойчива промяна в обществото.

С Employer of Choice Awards се отличават работодателите с най-добри практики, свързани с управлението и подобряването на работодателската марка. „Развълнувани сме от всички стойностни проекти, които получихме като кандидатури и благодарим, че ги споделихте с нас и журито“, казват организаторите на конкурса. Тази година проектите в 14 категории са оценявани от жури от експерти с опит в топ компании от цял свят, а победителите бяха обявени на тържествена церемония в Metropolitan Hotel Sofia.

Още новини