за намазване на тестото:
В купа се смесват сухите съставки, слага се зехтинът, налива се водата и се меси до получаване на меко еластично тесто.
Oставя се в намазана със зехтин купа да втаса за около 1 час.
На котлона се слагат продуктите за намазване и се оставя течността да се редуцира, докато се получи количество около 50 мл.
Тестото се разделя на две части, на които се придава овална форма. Слагат се в намазнени със зехтин тави (големи и плоски), оставят се да починат 30–40 минути, покрити с кърпи.
След това краищата им се завиват леко навътре, с ръце се оформя борд, а с нож се правят ромбчета върху повърхността на тестото. Намазва се с редукцията от чая.
Пекат се в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор около 25–30 минути.