за крема:
Шоколадът се натрошава и заедно с маслото се разтопяват в микровълнова фурна на 800 вата за 2 минути, като се отваря на 30 секунди да се проверява, за да не изгори. Това може да се направи и на водна баня.
Към тях се прибавят захарта, ликьора, какаото, ванилията, солта, брашното и яйцата, разбива се с миксер.
Тестото се изсипва в правоъгълна форма, на дъното на която има намокрена пергаментова хартия.
Жълтъците се разбиват с пудрата захар. Смесват се с крем сиренето и ванилията.
Сместа се изсипва върху шоколадовата и се правят шарки с шпатула.
Пече се в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за около 35 минути. Преди да се поднесе се оставя да се охлади.