за соса:
В купа се смесват брашното, солта и зехтинът. Налива се водата (ако това количество не е достатъчно, се досипва) и се замесва гладко и еластично тесто. Покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя да почине 2 часа. След това се разточва на лист с дебелина 3 мм.
С нож се режат тънки ленти. Всяка лента се дооформя на плота с намазнени ръце, докато стане фитил. Целта е да се получат дебели спагети, които се варят в подсолена вода до ал денте – 2-3 минути.
Лукът и чесънът се нарязват наситно и се запържват в сгорещеното олио.
Добавя се маслото и щом започне да се пържи, се сипват нарязаните наедро дробчета.
След 2–3 минути се добавя салвията, деглазира се с бренди и се налива сметаната. Овкусява се със сол и черен пипер.
Сварената паста се сипва при дробчетата. Разбърква се и се сервира поръсена с настърган пармезан.