за доматите:
Доматите се потапят за кратко във вряща вода. Изваждат се и се пускат в купа с леденостудена вода, след което се обелват и се разполовяват. Подреждат се в тава, застлана с пергаментова хартия. Овкусяват се със сол, черен пипер и ригана, поливат се със зехтин, поръсват се с наситнената скилидка чесън и се пекат около 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Месото се почиства от ципите, нарязва се на тънки филии и се овкусява със сол и черен пипер.
Скилидката чесън се смачква на паста и се разбърква с горчицата. Месото се намазва добре с получената смес.
Крекерите се натрошават. Парчетата месо се овалват в тях и се подреждат върху решетка, поставена в тава. Поливат се със зехтин и се пекат 5–10 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Месото се поднася с печените домати.