за основата:
за пълнежа:
за декорация:
Крекерите се смилат със захарта, разбъркват се с разтопеното масло и се изсипват във форма за тарт с подвижно дъно (с диаметър 24 см). Притискат се добре по дъното и стените, така че да се оформи блат.
Пече се 8–10 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор. Оставя се, да се охлади.
Кондензираното мляко се разбърква с жълтъците, добавят се настърганата кората от четирите лайма и 150 мл изцеден сок. Разбърква се, до получаване на еднородна смес. Излива се върху основата и паят се пече около 30 минути в загрята на 140 градуса фурна, с вентилатор.
Оставя се, да се охлади добре и се прибира в хладилник за 4 часа. Преди сервиране се декорира с разбита с пудра захар сметана и по желание – с настъргана кора от лайм.