Маята и захарта се смесват с 250 мл топла вода. В купа се сипват брашното, солта и олиото. Прибавя се разтворената мая и се замесва меко тесто, което се оставя да втаса, покрито с фолио.
Пресният лук се наситнява. Тестото се разточва на кръгла, не много тънка кора.
Маже се с олио, поръсва се с пресния лук и се завива на руло, а след това – като „охлюв“. Краищата се затварят и се изтънява леко с точилка, така, че да има форма на плоска питка. От едната страна се маже със смес от соев сос и сусамово олио и се поръсва с двата вида сусам.
Голям тиган се намазва с олио и се сгорещява на умерен огън. Хлябът се поставя в съда с овкусената страна надолу. Похлупва се и се готви около 10 минути.
Маже се със сусамово олио и соев сос, поръсва се със сусам и се обръща. Готви се така още 10 минути под капак.