за блата:
за крема:
Бисквитите се начупват, смесват се с кондензираното мляко и се разбъркват. Поставят се във форма за торта, на дъното на която има пергаментова хартия.
Малините се посипват с пудрата захар. Пасират се заедно с ментата. После се прецеждат през цедка.
Киселото мляко се разбърква с телена бъркалка. Сметаната се разбива с миксер, докато стане пухкава. Прибавя се към млякото, разбърква се.
Добавя се малиновото пюре.Към плодовата смес се прибавя предварително накиснатия в 50 мл студена вода и след това загрят в микровълнова фурна желатин. Разбърква се добре.
Сместа се изсипва върху бисквитеният блат. Оставя се в хладилник за 4 часа.
След това тортата се украсява, като в средата се прави купчинка от малини, а отстрани се поръсва с настърган бял шоколад.