за крема:
Тестото се разточва върху набрашнен плот, като се изтънява. От него се изрязват квадрати със страни 4–5 см, поставят се в тави с незалепващо покритие и се пекат в загрята на 190 градуса фурна (с вентилатор) до готовност – 15 минути. Охлаждат се върху решетка.
Млякото и захарта за крема се загряват, докато захарта се разтвори. Жълтъците и нишестето се разбъркват с малко студена вода. Към тях се налива част от топлото мляко, за да се темперират. Сипват се при останалото мляко и се готви на умерен огън, при непрекъснато разбъркване, докато кремът се сгъсти.
Добавят се пръчката канела и ваниловата захар. Дърпа се от огъня и се прибавя настърганата лимонова кора. Кремът се охлажда леко.
Квадратите от тесто се режат надве през средата с нож за хляб, кремът се разпределя върху долната част на половинките изпечено тесто.
Слагат се капачетата, поръсват се с пудра захар и се поднасят.