Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер и се запържват в зехтина.
Изваждат се от тигана и се нарязват на кубчета. В същия съд се запържват нарязаните наситно лук и чесън.
Когато омекнат, се слагат гъбите, обелени и нарязани на филийки.
Месото се връща в съда, слагат се сметаната, горчицата, сол и черен пипер. Разбърква се добре и се сваля от огъня.
Поръсва се с наситнения копър и настъргания кашкавал. Оставя се да се охлади леко.
Бутертестото се разточва леко върху набрашнен плот. Разрязва се по средата по дължина с нож за пица, а след това се изрязват правоъгълници с размери около 20x12 см.
Дългите страни на правоъгълника се нарязват като дебели ресни. По средата се слага от плънката и се покрива с ресните, като се застъпват и преплитат.
Притискат се леко и се намазват с разбитото яйце.
Подреждат се в тава върху силиконов килим и се пекат в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за около 20 минути.
Съвет: Хубаво е тестото да се изтупа от излишното брашно, за да се слепят по-добре ресните.