за канапето:
Рибата се филетира, отделят се дребните костици, почиства се от коремната мазнина, а кожата се отстранява.
В касерола се слагат нарязаната наситно камба, каперсите и розмаринът. Прибавят се скилидката чесън и настърганата кора от лимона. Наливат се виното и 1 ч. ч. вода.
Течността се кипва, овкусява се със сол и черен пипер и се поставя рибата. Готви се на слаб огън за около 5–7 минути, като водата не бива да завира. След това се изважда, поставя се в чиния, покрива се с алуминиево фолио, за да остане топла.
Течността се оставя на котлона да се редуцира до 1/2, като розмаринът и чесънът се отстраняват. Овкусява се със сол и черен пипер. Когато е готова, се дърпа от котлона и сосът се монтира със студеното краве масло
Спанакът се нарязва наедро, задушава се в зехтина, заедно с наситнения чесън. Посолява се и се и когато омекне, се прибавят маслото и горчицата. Щом намали обема си наполовина, е готов.
В чиния се слага от спанака, отстрани се подреждат филета риба и накрая се полива със соса.