за дресинга:
Картофите се измиват, разполовяват се и се слагат в тава. Посоляват се, поливат се със зехтина и се пекат в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, до готовност – около 25 минути. Охлаждат се за 10 минути.
Аспержите се почистват и долната част се обелва. Бланшират се в подсолена, кипяща вода. След това се шокират в леденостудена.
Грахът също се бланшира в подсолена вода и след това се шокира в леденостудена.
Репичките се режат на шайби, разбъркват се с картофите, аспержите и граха.
Ментата и копърът се наситняват.
От сока от лимон, зехтина, меда и горчицата се прави дресинг. Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква с ментата и копъра.
Зеленчуците се разбъркват с дресинга и се сервират.