Маята се залива с 50 мл топла вода. Прибавят се захарта и малко брашно и се оставя да шупне.
Останалото брашно се смесва със солта и провансалската подправка.
Наливат се шупналата мая и около 200 мл топла вода. Прибавят се накълцаните сушени домати, каперсите, почистените от костилките маслини и зехтина, и се замесва меко тесто, което се оставя да втаса в купа, покрита с прозрачно фолио.
Тестото се разделя на две части, които се оформят като листа върху поръсен с грис плот. В средата се прави разрез с нож по дължина, без да се стига до краищата и леко се разделя с пръсти. От двете страни се правят малки разрези с нож, а краищата се разрязват с ножица на няколко места. Оставят се да втасат около 30–40 минути в тави, върху пергаментова хартия.
След това се намазват със зехтин и се пекат около 15 минути в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор.